Woningbouw

GAP2 is betrokken bij verschillende nieuwbouw woningbouw projecten en via onze site kunt u informatie vinden over projecten die in verkoop zijn of op korte termijn in de verkoop gaan. In opdracht van derden bemiddelt GAP2 ook bij de verkoop van grondposities met een potentie om tot bouwgrond te worden omgezet.

Indien u belangstelling in een van de projecten of grondposities hebt kunt u via onderstaande knoppen doorklikken naar de projectsite.

Volg onze website of laat een bericht achter op het betreffende contactformulier als u geïnformeerd wilt blijven over de nieuwste ontwikkelingen.

Rijen – Schoutstraat

Gilze en Rijen

GAP2 ontwikkelt een bouwplan van 7 grondgebonden woningen op de locatie van het voormalige terrein van de Boemerang op de hoek van de Schoutstraat en het Raadhuisplein. De verwachting is dat de VON-prijzen tussen de € 200.000,– en € 250.000,– komen te liggen. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen of wilt u uw interesse in een woning kenbaar maken, dan kunt u contact met ons opnemen.

Bezoek projectwebsite

De Kwekerij

Lingewaard

Aan de Kuiplaan te Bemmel is door GAP2 een plan ontwikkeld voor 4 vrijstaande herenwoningen. De gemeente heeft de bestemmingsplanprocedure in maart 2019 opgestart. De verwachting is dat medio 2019 start bouw gaat plaats vinden. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen of wilt u uw interesse in een kavel kenbaar maken, dan kunt u contact met ons opnemen.

Bezoek projectwebsite