Organisatie

Wij, Audie Bong, Peter Blankestijn en Gert Koele, zijn drie partners met ieder onze eigen, specifieke werkervaring en scholing. Als je op één van de namen klikt kom je bij een korte beschrijving (CV) van desbetreffende partner met zijn gegevens terecht.

Kirstin Herold is sinds 1 april 2017 office medewerkster bij GAP2 . Zij is belast met de financiële administratie en de managementondersteuning van de partners.

Onze werkervaring hebben we op verschillende functieniveaus opgedaan bij de overheid, gemeentelijke-, provinciale- en regionale werkverbanden, bouw- en vastgoedbedrijven, directie van diverse (grotere en internationale) advisiesbureau’s en bancaire instellingen, in de rol van: adviseur, hoofd adviesdienst, hoofd grondbedrijf, hoofdadministratie (loon- financiële – en projectadministratie), controller en directie van (grote) aannemersbedrijven en ontwikkelaars in Nederland. Deze ervaring is opgedaan tijdens de voorbereiding en de realisatie van projecten op het gebied “de totale vastgoedmarkt”, dus realisatie van projecten op het gebied van woningbouw, kantoren, bedrijventerreinen en winkelcentra en het ontwikkelen van (sport-) en recreatieprojecten, het herontwikkelen van binnenstedelijke locaties met monumentale panden en het herontwikkelen of transformeren van verouderde bedrijfsterreinen. Voornamelijk in Nederland, maar ook in het buitenland, in het bijzonder in België en Duitsland.

Wij vervullen de volgende nevenfuncties cq. hebben deze vervuld:

  • Docent Locatieontwikkeling Projectfinanciering Vastgoedeconomie NHTV Breda, Scobe en Orbiter
  • Redactieraad van Stedelijk Interieur een uitgave van Elba Media
  • Jury van de Falco Beste Openbare Ruimte 2012
  • Werkgroep Plankosten ministerie VROM