Visie

De samenwerking met partners (aannemers, corporaties, banken, pensioenfondsen en beleggers) wordt gezien als het belangrijkste middel om onderstaande opgave te realiseren.

GAP2 richt zich op complexe ontwikkelopgaven op het gebied van woningontwikkeling, leisure en overige commerciële ontwikkelingen met de focus op woningbouw in Nederland. Naast het ontwikkelen richt GAP2 zich ook op het aan- en verkopen van vastgoedcomplexen en op het financieren en beheren hiervan.

GAP2 draagt bij aan de ontwikkeling van woningen, bedrijfspanden, winkelcentra en (vakantie)resorts voor haar klanten / opdrachtgevers die maximaal bijdragen aan het welzijn van de gebruikers door het realiseren van toegevoegde waarde. Die toegevoegde waarde wordt (op het gebied van duurzaamheid, leefbaarheid, herkenbaarheid en inpassing in de omgeving) gerealiseerd door te sturen op kwaliteit.

 GAP2 stelt de gebruiker centraal!

Daarbij bieden wij onze opdrachtgevers aan om te participeren bij opdrachten in de vorm van inzet op basis van no-cure-no-pay of door toepassing van een winstdelingsregeling.