Den Haag Multifunctioneel Vrijetijdscentrum

Den Haag
onderhanden

Commercieel

MVC TRANSVAAL DEN HAAG
MULTIFUNCTIONEEL VRIJETIJDSCENTRUM

MVC Transvaal gaat een icoon voor de wijk worden: een motor voor nieuwe economische activiteiten zowel binnen in het gebouw als in de omliggende wijk. Nieuwe arbeidsplaatsen (tenminste 500) in de maakindustrie, de zorg, de horeca, het hotel, leisure, fashion, (het onderhoud van) de woningen en kinderactiviteiten. Nieuwe mogelijkheden voor ondernemers met innovatiekracht. Verbindingen met de sterke kanten van deze Haagse wijk zoals de Haagse Markt en de Paul Krügerlaan.

Iconisch ook vanwege de architecturale uitstraling: een gevel die het stratenpatroon met zijn veelzijdige bevolking toont, de verlichting die oproept dat deze plek een echt ontmoetingspunt is. De multifunctionele evenementenzaal waar grote en kleine events kunnen worden georganiseerd. Het kinderparadijs waar (groot-) ouders met hun (klein-) kinderen een fijne dag kunnen hebben en daarna in de horeca kunnen genieten van allerlei soorten maaltijden. Een nieuw soort doe-het-zelfmarkt.

Het MVC wordt een magneet voor grote  groepen mensen uit de wijk, uit de stad, uit de regio. Er is voldoende parkeergelegenheid voor auto’s (door de oplaadpunten ook voor elektrische auto’s) en fietsen. Je gaat erheen voor een kopje koffie, kinderpartijtjes, een (exotische) maaltijd, bijzondere koekjes, zelfgebrouwen bier, om te sporten, je te laten verzorgen, voor speciale cosmetica en (tweedehands) kleding. Of voor een bruiloft, een (cult)film, een klein festival, een Sunday market. Op een catwalk kan je kennismaken met Haagse fashion. Het wordt een gebouw met inhoud: waar je steeds weer nieuwe dingen kunt ontdekken. Waar je elkaar wilt ontmoeten. Een icoon waar deze Haagse wijk trots mee voor de dag kan komen

Cijfers:

  • Totaal programma:                        ca. 60.000 m2
  • Hoogte:                                             ca.          50 m
  • Totaal nieuwe arbeidsplaatsen:   ca.       500 st.
  • Totaal parkeerplaatsen:                ca.        425 st.

Medina Real Estate Company en GAP2 zijn de initiators van MVC Transvaal.

Gerelateerde nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten