Gearchiveerde nieuwsberichten van Gap2

PERSBERICHT | Bouw Abdijkwartier (Koningsoord) gestart

26 mei 2021, Eerder deze maand startte Bouwbedrijf Pennings met de bouw van de appartementen en woningen van Abdijkwartier te Berkel-Enschot. Een mooie mijlpaal die vanmiddag officieel werd gevierd.  In aanwezigheid van de kopers onthulde wethouder Dols van de gemeente Tilburg samen met de heer Hauwé (adjunct directeur Bouwbedrijf Pennings BV) en de heer Theeuwes (directeur Tilia BV) de sticker met: “start bouw in mei!” .

De bouw van 44 appartementen Noon, 24 appartementen Completen en 5 eengezinswoningen Vespers in het Abdijkwartier te Koningsoord in Berkel-Enschot is in mei gestart. De bronnen voor de levering van warmte en koeling van de appartementen zijn al in april aangebracht. Sinds 17 mei worden de funderingspalen voor het project aangebracht. Hoog tijd dus om dit samen met de kopers te vieren.

Rolph Dols, dorpswethouder Berkel-Enschot: “Hiermee starten we het laatste project van deelgebied 6A in Koningsoord. Een mooi moment voor alle mensen die hier straks hun thuis gaan krijgen. En weer een stap dichterbij de voltooiing van de omgeving van het nieuwe centrum van Berkel-Enschot. Een gebied waar het goed toeven is, met alle voorzieningen op een steenworp afstand.”

 

De heer Theeuwes geeft aan dat de verkoop goed verloopt, maar dat er nog enkele woningen en appartementen te koop zijn. “De makelaars van KIN en Peeters-Bouckaert kunnen u hier alles over vertellen. Dus als u interesse heeft, meldt u zich dan snel bij hen.”

“Als alles goed verloopt, hoopt Pennings het project in de tweede helft van 2022 op te leveren”: stelt de heer Hauwé.

Nadere informatie over het project kunt u vinden op de projectwebsite: www.abdijkwartier.nl