Tilburg- Berkel-Enschot- Abdijkwartier

WONEN IN HET HART VAN KONINGSOORD
In de unieke woonwijk Koningsoord, waar het oude klooster en de kloostertuinen de sfeer en het karakter van de nieuwbouwwijk bepalen, ontwikkelt GAP2, namens Tilia, de eigenaar van de gronden, het deelplan Abdijkwartier. Wil jij wonen in alle rust en ruimte, maar met alle voorzieningen binnen handbereik? Abdijkwartier heeft het allemaal!

KONINGSOORD
Nieuwbouwplan Koningsoord voorziet in totaal in circa 800 woningen en 11.000 m2 aan commerciële ruimte. Het project bestaat uit meerdere ontwikkelfases, waaronder Abdijkwartier en het nieuwe winkelcentrum. Doordat architectuur en openbare inrichting zijn afgestemd op de omgeving en het klooster ontstaat er een uniek nieuwbouwproject. Mooie, brede straten, kleine kronkelpaden, onverwachte doorkijkjes in een prachtige groene omgeving met veel historische elementen zoals het kroonjuweel het authentieke klooster. Daarnaast zijn de winkels, (sport)verenigingen en scholen binnen handbereik. 

HET PLAN
Abdijkwartier bestaat uit 3 bouwblokken. Bouwblok Noon; 44 appartementen, bouwblok Vespers; 5 grondgebonden woningen en bouwblok Completen; 24 appartementen.

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Hiervoor verwijzen wij naar de projectwebsite waar de actuele stand van zaken vermeld worden.

bekijk projectpagina

Tilburg- Berkel-Enschot- Abdijkwartier

GAP2 heeft in opdracht van Tilia BV in deelgebied 6A van het plan Koningsoord drie bouwblokken ontwikkeld. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar.

Lees verder