Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Ons aanbod

GAP2 levert diensten en is betrokken bij diverse vastgoedontwikkelingen in de breedste zin van het woord. Onderstaand vindt u informatie over projecten die in verkoop zijn of op korte termijn in de verkoop gaan. Het aanbod op deze pagina betreft diensten en/of vastgoed objecten die in samenwerking met derden worden aangeboden.

Volg onze website of laat een bericht achter op het betreffende contactformulier als u geïnformeerd wilt blijven over de nieuwste ontwikkelingen. Indien u belangstelling in een van de projecten of grondposities hebt kunt u via onderstaande knoppen doorklikken naar de projectsite.  

In opdracht van derden bemiddelt GAP2 ook bij de verkoop van grondposities met een potentie om tot bouwgrond te worden omgezet. Deze posities hebben vaak nog geen geschikte planologische bestemming. In overleg met GAP2 kunnen er afspraken worden gemaakt op welke wijze de positie wordt overgenomen.

Contact

Tilburg- Berkel-Enschot- Abdijkwartier

GAP2 heeft in opdracht van Tilia BV in deelgebied 6A van het plan Koningsoord drie bouwblokken ontwikkeld. Het laatste appartement is verkocht onder voorbehoud.

Lees verder

 

Algemene voorwaarden

De informatie in de artikelen op deze website kan verouderd zijn en hier kunnen geen rechten aan worden ontleent.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren