Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Wat we doen

GAP2 is voortdurend met diverse projecten actief en biedt dan ook regelmatig posities te koop aan. In opdracht van derden bemiddelt GAP2 ook in de verkoop van grondposities met een potentie om tot bouwgrond te worden omgezet.

Via onderstaande buttons informeren wij u over wat wij doen. Welke zaken ons bezig houden en hoe wij naar ons vak kijken. Indien u belangstelling heeft in een van de projecten of grondposities, klik dan op onderstaande de contactbutton.

Volg onze website of laat een bericht achter op het betreffende contactformulier als u geïnformeerd wilt blijven over de nieuwste ontwikkelingen.

Contact

 
 
 

Algemene voorwaarden

De informatie in de artikelen op deze website kan verouderd zijn en hier kunnen geen rechten aan worden ontleent.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren