Audie Bong

Ik heb in mijn werkverleden diverse managementfuncties bekleed en leiding gegeven aan Publieke Private Samenwerkingen (PPS). Ik ben  gewend te werken op het snijvlak van werkvloer, management en bestuur en heb hierin bewezen een goed gevoel voor verhoudingen en relaties te hebben. Ik ben in staat complexe situaties te vertalen naar een concrete aanpak en heb ik voor diverse opdrachtgevers en overheden projectorganisaties opgezet.

BEKIJK CV

Peter Blankestijn

Ik heb veel ervaring als vastgoed-professional. Ik heb ruim 45 jaar kennis en ervaring opgedaan in diverse advies- en managementfuncties bij de Gemeentelijke- en Rijksoverheid, adviesbureaus en projectontwikkelaars / ontwikkelende bouwbedrijven.

Daarbij heb ik geacteerd als projectmanager, locatiemanager, afdelingshoofd, in diverse directiefuncties en als COO. Daardoor heb ik veel ervaring in het werken tussen de werkvloer, het management en het bestuur. Mijn analytisch vermogen helpt mij situaties snel te doorgronden en ik heb bewezen verhoudingen en relaties aan te voelen en daar goed mee om te kunnen gaan.

BEKIJK CV

Gert Koele

In de afgelopen jaren heb ik bij verschillende opdrachtgevers interim management functies bekleed waarbij vaak de organisaties in een fase van een doorstart verkeerden kort voor of na een (dreigend) faillissement.

Daarnaast heb ik in mijn, ruim 45-jarige, werkverleden diverse managementfuncties bekleed. Ik ben gewend te werken op het snijvlak van werkvloer, management en bestuur en heb hierin bewezen een goed gevoel voor verhoudingen en relaties te hebben.

Daarnaast ben ik mediator.

BEKIJK CV

Kitty Bronk-Ohello

Ruim 21 jaar ben ik werkzaam geweest in de makelaardij.  Hier heb ik onder andere ervaring opgedaan met de verkoop en verhuur van nieuwbouwprojecten, bestaande woningbouw, bedrijfsonroerend goed en alle administratieve werkzaamheden die bij een makelaarskantoor komen kijken. Van het opmaken van opdrachten tot dienstverlening, aktes, taxatierapporten en overeenkomsten tot het verzorgen van de debiteuren en crediteuren administratie.

Met de ervaringen die ik de afgelopen jaren heb opgedaan ga ik mij verder ontwikkelen op het gebied van verkoop en marktanalyses.

 

BEKIJK CV

Missie

GAP2 zet zich in voor grondeigenaren, beleggers / financiële instellingen, opdrachtgevers en initiatiefnemers op het gebied van vastgoed.

Lees verder

Visie

GAP2 richt zich op complexe ontwikkelopgaven op het gebied van woningontwikkeling, leisure en overige commerciële ontwikkelingen met de focus op woningbouw in Nederland.

Lees verder

Samenwerkingen

Wij hebben verschillende samenwerkingsverbanden op het gebied van stedenbouw, civiele techniek, duurzame energie, milieutechniek, publiek- en privaatrecht.